Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει



Συνάντηση με τον  αθλητικό Οργανισμό (ΑΚΟΙΠΟΠ) του Δήμου Σαλαμίνας είχαν μέλη της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα γήπεδα της Σαλαμίνας, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, όπου μάλιστα υπάρχει και η πρόκληση της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας στην οποία θα συμμετάσχει ο Αμπελακιακός.
Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του ΑΚΟΙΠΟΠ κ. Γεράσιμος Δραγουμάνοβιτς στο στάδιο της Σαλαμίνας θα γίνουν έγκαιρα όλες οι απαραίτητες εργασίες ώστε  το γήπεδο να ανταποκριθεί ενόψει Γ΄ Εθνικής (συντήρηση χλοοτάπητα, καλλωπισμοί αποδυτηρίων , λειτουργία ιατρείου, Δημοσιογραφικών , εξέδρα φιλοξενούμενων,  εκδοτήρια) κι ό,τι άλλο απαιτείται.
Αναφορικά με το γήπεδο Αμπελακίων ο δήμος βρίσκεται στην τελική ευθεία  ώστε να προχωρήσει η δημοπράτηση του έργου που θα αφορά την μετατροπή του αγωνιστικού χώρου από φυσικό χλοοτάπητα σε συνθετικό, κατασκευή νέων εξεδρών και  άλλων έργων.
Αν όλα πάνε καλά τα έργα στο γήπεδο Αμπελακίων θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Οκτώβριο και θα ολοκληρωθούν μέσα σε 3 μήνες.

*Ένσταση υπέβαλε το σωματείο ΑΟΚ Φαλήρου κατά του κύρους του αγώνα  play-off  «ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ - ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ».
Με την ένσταση  θα ασχοληθεί  η Πειθαρχική Επιτροπή τις επόμενες ημέρες


Ποινές Ποδοσφαιριστών

Η Πειθαρχική Επιτροπή της  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφού έλαβε υπόψη της τις  σχετικές διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., καθώς επίσης τα Φύλλα Αγώνων Πρωταθλήματος της 19 & 20.5.2018, διοργάνωσης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβάλλει ποινές σε ποδοσφαιριστές σωματείων ως εξής:

ΜΟΝΙΟΣ Κ. ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ  ΔΥΟ  (2) ΑΓ.ΗΜ. ΑΠΟ 21.5.2018 ΚΑΙ ΧΡΗΜ. ΠΟΙΝΗ 20€
ΦΡΙΝΤΖΑΛΑΣ Π. ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ  ΔΥΟ (2) ΑΓ.ΗΜ. ΑΠΟ 20.5.2018 ΚΑΙ ΧΡΗΜ. ΠΟΙΝΗ 20€
ΚΑΠΠΟΣ Ι. ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ  ΜΙΑ  (1) ΑΓ.ΗΜ. ΑΠΟ 20.5.2018 ΚΑΙ ΧΡΗΜ. ΠΟΙΝΗ 10€
ΤΖΕΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Γ. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ  ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ.(Κ) ΑΠΟ 20.5.2018.
ΚΑΙΣΑΡΗΣ Ν. ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ.(Κ) ΑΠΟ 20.5.2018.

Κλήση σε απολογία
Από την Πειθαρχική Επιτροπή καλείται σε έγγραφη απολογία το σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (αγώνας ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ στις 19.5.2018).
*Το σχετικό υπόμνημα  θα πρέπει να  υποβληθεί στη γραμματεία της  Ένωσης έως και 3 ημέρες μετά την   ενημέρωση των εκπροσώπων του σωματείου.
Η Επιτροπή Διαιτησίας ενημερώνει
Παρακαλούνται όλοι οι Διαιτητές να προσέλθουν στο "Γήπεδο ΡΕΝΤΗ - ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ" αύριο Τετάρτη 23/05/2018 και ώρα 16:45 για την 2η εβδομαδιαία προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ενωσιακού γυμναστή κ. Νεκτάριου Βικτωράτου. Μετά από αίτημα της Επιτροπής το οποίο έγινε αποδεκτό από την ΚΕΔ/ΕΠΟ, το παρών θα δώσει ο  ομοσπονδιακός γυμναστής των διαιτητών κ. Βασίλης Λώλης  ώστε να πραγματοποιήσει εξειδικευμένη  προπόνηση και να δώσει κατευθυντήριες οδηγίες εκγύμνασης  ενόψει των σεμιναρίων προεπιλογής διαιτητών.

1 σχόλιο:

  1. omada montelo tin kanate mporntelo

    sth g peiraia re kakomoirides???

    alla den sas arese o fasoylis kathos sas ekopse tin masa e???

    oyst lamogia

    ΑπάντησηΔιαγραφή