Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Τρένο ο Αίαντας 1-0 τον Καραβά, κοιτάζει κορυφή!


Ο Αίαντας μπορεί πλέον να πει πως έχει κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος αφού με την ισοπαλία του στο τοπικό ντέρμπι την προηγούμενη Κυριακή με τον συντοπίτη Αμπελακιακό και την νίκη σήμερα με την πρωτοπόρο ομάδα του Καραβά βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την κορυφή με 1 διαφορά.
Η ομάδα του νησιού μας ήταν κυρίαρχη από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν σε κανένα σημείο του αγώνα να ακολουθήσουν τον πολύ γρήγορο ρυθμό των παικτών του Λεωνίδα Πανοηλία.

Οι γηπεδούχοι από την αρχή του ματς πίεσαν ασφυκτικά την αντίπαλη άμυνα και το αποτέλεσμα της πίεσης ήρθε στο 45’ όταν ο Ράμφος Κ. ανετράπη εντός της μεγάλης περιοχής από τον αμυντικό του Καραβά και ο Λελούδας δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ από τα έντεκα βήματα και να βάλει φωτιά στην εξέδρα.


Στην επανάληψη δεν άλλαξε απολύτως τίποτα. Ο Αίαντας συνέχισε να είναι αυτός που ασκούσε την πίεση, που είχε την κατοχή, που είχε τις ευκαιρίες και που σε καμία απολύτως φάση δεν απειλήθηκε.
Με τον διαιτητή Κακρίδη να δίνει ρεσιτάλ διαιτησίας και τις δύο ομάδες να μην προκαλούν εντός του γηπέδου το παιχνίδι συνέχισε να εξελίσσεται ομαλά με τον Αίαντα να είναι αυτός που στο τέλος πανηγύρισε για το αποτέλεσμα μετά απ’ το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα.

Συνθέσεις ομάδων:

Αίαντας: Γεωργίου, Τζαφέρι, Χύσα, Βασιλάκης, Μπένα ,Παπαδάκης, Δρυμούσης, Κομπόγιωργας, Μιχαλάκης, Λελούδας, Ράμφος Κ.

Καραβάς: Μώτος, Κερίμ, Ξενιτόπουλος, Καρακώστας, Αναγνωστόπουλος, Νικολακόπουλος, Κατσικιάς, Πουρσανίδης, Σαπαλίδης, Καστρατί, Μπεσού.


Υ.Γ

Ο Αίαντας δείχνει να είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής κι’ αν όχι η καλύτερη τότε αυτή που το θέλει περισσότερο. Η δίψα για την νίκη αυτών των παικτών φαίνεται σε κάθε παιχνίδι . Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την ομάδα και αυτό φαίνεται με το δέσιμο των ίδιων των παικτών με την εξέδρα (π.χ:  Λελούδας μια αγκαλιά με τον κόσμο στην εξέδρα μετά την λήξη του αγώνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου