Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

ΑΕ Σαλαμίνας – Σαλαμινομάχοι: «Ντέρμπι για σκληρά νεύρα»

Οι δύο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους σήμερα το μεσημέρι για τους τρεις πολύτιμους βαθμούς αφού αυτοί θα έδιναν και την 2η θέση στον νικητή με την Οδηγήτρια πάντα να είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι Σαλαμινομάχοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με τον Σεργίδη στο 25’ και έκαναν διατήρηση του σκορ μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι «τυπικά» γηπεδούχος ΑΕΣ πίεσε και κατάφερε εν τέλει στο 68’ να φέρει το ματς στα ίσια με τον Ιλλάνογλου να κερδίζει τον Τριανταφύλλου ο οποίος πρώτα είχε αποκρούσει αλλά δεν κατάφερε να είναι το ίδιο αποτελεσματικός και στην επαναφορά του σουτ. 


Οι Σαλαμινομάχοι δεν το έβαλα κάτω και έτσι μετά από όμορφη ενέργεια ο Κωσταντινίδης έγραψε το 1-2. Το παιχνίδι μετά από αυτό το γκολ πήρε φωτιά και ρυθμό με τους Σαλαμινομάχους να καταφέρνουν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ αλλά και να πετύχουν ακόμη ένα γκολ με τον Λουκά στο 90’ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα σημειώνοντας το 1-3 και ξεσπώντας σε έξαλλους πανηγυρισμούς παρέα με τους συμπαίκτες του.

Μετά την νίκη τους, οι Σαλαμινομάχοι ανέβηκαν στην 2η θέση με 21 βαθμούς αφήνοντας πίσω τους την ΑΕ Σαλαμίνας με 20 ενώ η πρωτοπόρος Οδηγήτρια παίζει αύριο έχοντας αυτή την στιγμή 21 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου