Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Αμπελακιακός-Χαλκηδόνα: "3-2 στα πέναλτι, ισοπαλία 1-1 το ματς"


Ένας κάκιστος Αμπελακιακός κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με την φιλοξενούμενη ομάδα της Χαλκηδόνας σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο Αμπελακίων. Η ομάδα μας αν και προηγήθηκε νωρίς μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης με εύστοχο πέναλτι του Ράμα στην συνέχεια δεν είχε την απόδοση που όλοι περιμέναμε. Η Χαλκηδόνα πίεσε και κατάφερε να έχει τις ευκαιρίες της με δύο τετ α τετ τα οποία αποσόβησε ο διαστημικός σήμερα Καρνέσης. 

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για γκολ ήρθε για την Χαλκηδόνα στο 30ο λεπτό όπου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο όμως απέκρουσε ο Καρνέσης κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες πάλεψαν και ο Αμπελακιακός είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του, ξανά από τα έντεκα βήματα με τον γκολκίπερ της Χαλκηδόνας όμως να λέει όχι στον Ράμα και το 1-0 να παραμένει.
Σαν να μην έφτανε το χαμένο πέναλτι, οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν ψυχολογικά και προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Καρνέση όμως να είναι πανταχού παρόν.


Εν τέλει η ισοφάριση ήρθε στο 90’ όταν η Χαλκηδόνα κέρδισε και εκείνη δεύτερο πέναλτι με τον Καρνέση να μην μπορεί να βγει νικητής για δεύτερη φορά και να δέχεται το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Οι καθυστερήσεις μετρούσαν τρία λεπτά και ενώ ο κόσμος είχε ήδη αρχίσει και αποχωρούσε η ομάδα μας στην τελευταία φάση του παιχνιδιού κέρδισε για 3η φορά πέναλτι με τον Ράμα να αναλαμβάνει την εκτέλεση του και να ξαναχάνει την ευκαιρία να σημειώσει το 2-1.

Υ.Γ1
Ο Αμπελακιακός με αυτό το αποτέλεσμα πέταξε δύο υπερπολίτιμους βαθμούς και μένει πλέον στο -6 απ’ την κορυφή ενώ την άλλη βδομάδα έχει ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Αετό Κορυδαλλού.

Υ.Γ2
Η ομάδα φαίνεται μέσα στο γήπεδο πως δεν έχει πλάνο και πως και οι ίδιοι οι παίκτες είναι μπερδεμένοι. Αυτό είναι πρόβλημα πάγκου και θα πρέπει άμεσα να λυθεί.

Υ.Γ3
Όλοι έχουν κακές μέρες, το θέμα είναι οι μέρες να μην γίνονται βδομάδες.

Υ.Γ4
MVP του αγώνα απολύτως δικαιολογημένα είναι ο Καρνέσης με απόκρουση πέναλτι και πολλές επεμβάσεις καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Τέλος αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε είναι τα λάθη που πρέπει να διορθωθούν και πως τίποτα δεν έχει χαθεί αρκεί να υπάρξει ριζική και γρήγορη αλλαγή στην ομάδα, θέληση και προσπάθεια μέχρι τέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου